Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Acne

Acne is een huidprobleem dat precisie vereist. Tijdens een acnebehandeling worden daarom diverse methoden en combinaties hiertussen uitgevoerd. De acnebehandeling kan bestaan uit:

Huidscan met de Observ 520 ( Iedereen die bij ons start met de behandelingen krijgt deze huidscan zodat we goed in kaart kunnen brengen of we met p.bacterie te maken hebben wat in vele gevallen de oorzaak is van acne.)

Reiniging en daarna een dieptereiniging van de huid waarbij de mee-eters en puistjes worden aangeprikt en het talg wordt verwijderd.

Wij bieden verschillende typen peelings aan met elk hun specifieke eigenschappen. De peelings die worden ingezet bij acne verwijderen de dode huidcellen, lossen het talg in de huid op en egaliseren de huid.

 

Met de de hydra lift werken we met amandel, salicyl, en Hyaluronzuur. Mesotherapie , microdermabrasie en afsluitend met een verzachtend of zuiverend masker.

Na de eerste acne behandeling kan uw huid er al kalmer en egaler uitzien.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAARS Schoonheidsinstituut L'arte dell'estetica is ANBOS-gecertificeerd. Dat betekent dat we in het bezit zijn van een groot aantal specialisaties. Onze specialisatie Acne zorgt dat behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Voorafgaand aan uw behandeling kijken we gratis en vrijblijvend of u voor vergoeding in aanmerking komt.


Tijd Prijs
60 min € 59,50
30 min € 30,-

© 2020 - All rights reserved L'arte dell'estatica.