Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Theramagnetic

Nieuw in Veghel! Endermologie

THERAMAGNETIC BODY: GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE, VOOR GEGARANDEERDE RESULTATEN.

Krachtig, eenvoudig, veelzijdig. Voert regeneratie van het bindweefsel uit voor esthetische en behandelingsdoeleinden.
MR991 beschikt over twee geavanceerde technologieën die samenwerken om onvergelijkbare resultaten te bieden, zoals bewezen door talrijke klinische onderzoeken.

Ons gepatenteerde DES - Dual Energy System - Technologie is het meest geavanceerde systeem op medisch en cosmetisch gebied, omdat het het gebruik van twee innovatieve technologieën combineert: MRM-endomassage (mechanische manipulatie met gemotoriseerde rollen die gelijktijdig werken met een diepe pulserende actie), en CMPS (gepulseerde magnetische velden met stochastische resonantie, die de fibroblasten stimuleren en verhogen, regenloze cellen regenereren en opladen). 

 

DES combineert de effecten van magnetische velden en endomassage, verbetert de doorbloeding en metabolische processen, stimuleert het immuunsysteem en helpt bij de regeneratie van bindweefsel en spierweefsel. 

VERBETERDE KWALITEIT VAN LEVEN De MR991 herstelt door het verminderen van de pijn en het ontstekingsproces (cellulitis) en door het verbeteren van de esthetische aspecten, het emotionele evenwicht van de patiënt, het verminderen van stress, het verhogen van gevoelens van welzijn en het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven.


Tijd Prijs
65 min € 89,-
14 x € 979,-

© 2020 - All rights reserved L'arte dell'estatica.