Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Straight Away

Straight Away

Bij straight away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en puffen voor ieder pondje dat er af moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker .

Straight away is een Nederlands merk, gecreëerd met behulp van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. Onze producten bevattenalle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Straight away biedt je een reeks kwalitatieve afslank-producten gecombineerd met de professionele begeleiding van een voedingscoach ( in dit geval bij ons). Je slankt dus nooit alleen af. Wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel bereiken. En dan gaat zeker lukken!

In de markt van maaltijdvervangende en afslank-producten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling ingrediënten in onze producten. Hierdoor is het verantwoord om Straight away producten ook voor langere tij d te gebruiken. Alle Straight away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn aspartaamvrij! Daarnaast is er een ruime keuze aan lactose-en glutenvrije producten. Alle producten worden gezoet door stevia.

Samen maken we jouw transformatie tot een succes!


© 2019 - All rights reserved L'arte dell'estatica.