Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Dr. Juchheim

Cosmetica en voedingssupplementen


Dr. Juchheim is al meer dan 34 jaar gepraktiseerd arts in Munchen, en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. Hij ontdekte dat schoonheid met innerlijk welzijn en evenwicht moet worden gecombineerd. Dit hollistische samenspel van in-en buiten, en om te leven in harmonie met jezelf zijn de funderingen van zijn bedrijf. De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend omdat ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn. Alle producten zijn op NATUURLIJKE basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer. Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij!

Behalve cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook voedingssupplementen aan, waaronder ook een compleet levensstijlprogramma. Bestseller is en blijft nog steeds de ByeByeCellulite creme.

Maar ook de anti-aging producten voor het gezicht, ogen en hals geven anders dan bij enkel verzorgende producten- direct effect.

Zelfs voor de rokershuid is er een fantastisch product: Instant Glow! Wij gebruiken ze in onze salon (Serum4eye, Filler4face, Bye Bye Cellulite, 3DBodylift,etc.) en adviseren ze voor thuisgebruik. Je versnelt het resultaat enorm!

Wat zijn voedingsprogramma betreft benadrukt dr. Juchheim beslist geen dieet te willen promoten, maar een verandering van levensstijl. In de webshop vind u een scala aan vitamines en mineralen. Daarnaast supplementen die het hongergevoel en de drang naar suikers temperen of die de vetverbranding stimuleren!! In de webshop kunt u een kijkje nemen, maar bestellen kan natuurlijk ook! U besteld dan wel vanuit Duitsland en duurt normaal ietsje langer dan u gewend bent van ons. Ook zijn de verzendkosten hoger dan vanuit Nederland.

webshop Dr.juchheim


© 2019 - All rights reserved L'arte dell'estatica.