Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Gezichtsbehandelingen

Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het bepaalt voor een groot deel je identiteit en gemoedstoestand. Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, een futloze huid, verslapping van de huid onder de ogen, grauwe teint, grove poriën, puistjes, couperose, pigmentvlekken of andere huidproblemen.
Je huid in goede conditie krijgen of houden vraagt om de juiste zorg.

Wij hebben verschillende behandelingen om de huid weer in een optimale conditie te brengen. Na slechts één behandeling zul je al verbetering ervaren. Voordat we beginnen maken we een analyse van de huid, met de Observ520. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen, eventueel aangevuld met een productadvies afgestemd op jouw huid.

Naast de effectiviteit van de behandeling, werkt deze ook ontspannend. Lichaam en geest komen tot rust en je stapt ontspannen weer de deur uit.


 

Wij werken met de huidverbeterende producten van de Italiaanse lijn: Bm Glycolic en met het nieuw en modern merk Décaar (cosmeceutical)


Tijd Prijs
Young treatment 30 min € 30,-
Young treatment 60 min € 45,-
Anti-aging 90 min € 75,-
TCA Peeling 45 min € 89,-
Repair 60 min € 49,-
Repair 90 min € 65,-
Wellness 100 min € 99,50

© 2020 - All rights reserved L'arte dell'estatica.