Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Bioresonantie

Wat is Bioresonantie ?
Bioresonantie Therapie is een pijnloze therapievorm waarbij een cliënt wordt aangesloten op medische apparatuur.

Elk lichaamscel heeft zijn eigen frequenties (trillingen). Via een koptelefoon , vindt er een registratie plaats van afwijkende lichaamsfrequenties. Bij afwijkende lichaamsfrequenties is het lichaam uit balans en kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer naar behoren. Er ontstaan allerlei klachten, ook huidklachten die maar niet weggaan. Bv acne, rosacea  eczeem, psoriasis.

Als we de blokkades opheffen zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen.

Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren of te herstellen  kunnen de klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Hiervoor worden onder andere  homeopathische middelen en voedingssupplementen ingezet.
Het gevolg is dat de belastende stoffen die u ziek maken, worden vrijgemaakt en uitgescheiden door organen zoals de blaas, longen, darmen en huid.

Met als positief gevolg dat het zelfgenezend vermogen – het immuunsysteem – van het lichaam zo weer z`n werk gaat doen. Daarnaast kunnen voedingsstoffen worden aangevuld zodat de desbetreffende orgaan beter zijn werk kan gaan doen en kan herstellen.


Tijd Prijs
60 min € 59,50
90 min € 85,-

© 2020 - All rights reserved L'arte dell'estatica.