Mail ons: [email protected]   Bel ons: 0413-280479


Dreamshaper Body

ULTRATONE DREAMSHAPER, NOG NOOIT WAS AFSLANKEN ZO DOELTREFFEND

De Ultratone methode heeft zich al meer dan 40 jaar in Nederland bewezen op het gebied van figuurcorrectie, afslanken en het verminderen van cellulite.Daar waar anderen drie verschillende afslankaparaten in moeten zetten, kan de Ultratone Dreamshaper het gewenste resultaat behalen met één doelstreffend aparaat.

Combinatietherapie met Ultrasound & Lymfedrainage zijn het meest effectief gebleken in de bestrijding van cellulite en vetophopingen. TrioLipo combineert deze twee technieken en vult deze aan met intensieve spierstimulatie om de vrijgegeven energie daadwerkelijk te verbranden. Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen.

De Ultratone Dreamshaper biedt een effectieve behandeling die je helpt om in record tijd het gewenste lichaam te krijgen. Het geheim is een krachtig en effectief systeem in de bestrijding van ongewenste vetsegmenten.

VOORDELEN VAN AFSLANKEN DOOR ULTRATONE BEHANDELINGEN:
- Gecontroleerde cavitatie: opgeslagen vetten worden door gecontroleerde cavitatie direct vrijgegeven.
- Lipolyse: breekt de vrijgegeven vetten af in vrije vetzuren en glycerol.
- Lymfedrainage: stimuleert de afvoer van de vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen. Vermindert vochtretentie.
- Bevordert de bloedcirculatie: verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.
- Spierstimulatie: verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.
- Huidverbetering: stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Verstrakt en verstevigt de huid die door het afslanken slapper is geworden.
- Anti-cellulite: de combinatie van bovenstaande technieken is volgens wetenschappelijk onderzoek het meest succesvol gebleken bij de bestrijding van cellulite.
- Pijnverlichting & rehabilitatie: stimuleert het zelfherstellend vermogen. Maakt het lichaam sterker en gezonder. Verstelt het herstel van blessures met 50%.
- Wellness: LUMI™therapie en de gepatenteerde Ultrawave signalen zorgen voor een uiterst ontspannen en comfortabele wellness sessie


Tijd Prijs
45 min € 89,-
incl. bodycreme kuur 12 x € 699,-

© 2020 - All rights reserved L'arte dell'estatica.